Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm: ONTMASKERD!

 • Home
 • Reviews
 • Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm: ONTMASKERD!
Afslank receptenbijbel review uitgelichte afbeelding

De afslank receptenbijbel is een populair receptenboek dat is geschreven door de erg populaire afslank-blogger Oscar Helm. Hij is onder andere bekend van de grote website HappyHealthy. Deze website heeft hij opgericht en inmiddels trekt hij meer dan 100.000 bezoekers per maand.

Waarschijnlijk twijfel jij om de Afslank Receptenbijbel te kopen, anders las je deze review niet, toch? 😉

Om je een goede indruk te geven van dit receptenboek heb ik deze eerlijke en oprechte review geschreven. Ik vertel meer over het boek zelf, de opbouw, mijn review van de Afslank Receptenbijbel, bespreek ik de voor- en nadelen, stel ik Oscar Helm aan je voor, laat ik ervaringen zien van mensen die het boek al hebben gekocht (waaronder BNN’ers) en vertel ik jullie mijn ervaringen en wat de resultaten hiervan waren.

In deze review kom je het volgende te weten:

Wat de Afslank Receptenbijbel is

Waarom juist dit receptenboek anders is

De opbouw van de Afslank Receptenbijbel

Mijn review van de Afslank Receptenbijbel

De voor- en nadelen

Wie de eigenaar, Oscar Helm is

Mijn mening en de mening van anderen over de Afslank Receptenbijbel

Je komt te weten of de Afslank Receptenbijbel wat voor jou is

Wat is de Afslank Receptenbijbel

afslank receptenbijbel reviewDe Afslank Receptenbijbel lijkt in eerste instantie erg veel op andere populaire receptenboeken. Je ziet (logischerwijs) veel recepten en mooie foto’s van lekker en gezond eten. Je kan het receptenboek een beetje vergelijken met bijvoorbeeld het boek Simpel Slank.

Het boek van Oscar Helm is voornamelijk gericht op koolhydraatarm eten en diëten. Dat is momenteel erg populair, omdat mensen graag willen afvallen zonder de hele dag honger te hebben. Een koolhydraatarm voedingspatroon is hiervoor de beste oplossing.

De auteur Oscar Helm. Is hij te vertrouwen?

Oscar Helm, wat overigens een afkorting van zijn echte naam (Oscar Helmstäter) is, is eigenaar van de voedings- en gezondheidsblog HappyHealthy. Oscar is afgestudeerd als sociaal psycholoog en heeft zich verder gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde. Tevens noemt Oscar zichzelf afslankcoach en voedingsdeskundige op zijn website.

Als je meer over Oscar Helm wil komen te weten, dan kun je zijn LinkedIn en Facebook profielen bezoeken.

Wij hebben een artikel geschreven over hem. Ons artikel over Oscar Helm kun je hier lezen.

Wat maakt dit receptenboek anders dan de concurrentie

Ik hoor je denken: ”Waarom moet ik dan kiezen voor de Afslank Receptenbijbel?” Dat zal ik je uitleggen.

Het receptenboek van Oscar Helm is enorm volledig met veel variatie in de recepten. Dat was iets dat me direct opviel. Tevens heeft Oscar universitaire studies gedaan in de richting van voeding en diëtiek.

Dus als iemand iets kan weten over afslanken, dan moet hij het wel zijn.

Zijn kennis merk je ook direct terug wanneer je met de Afslank Receptenbijbel aan de slag gaat, maar hij verpakt zijn informatie niet onnodig ingewikkeld en complex. In tegendeel zelfs, Oscar Helm heeft zijn informatie op een overzichtelijke, simpele en goed te begrijpen manier omschreven.

afslank receptenbijbel recept

Hoe is dit receptenboek opgebouwd

Oscar heeft een bepaalde visie op afvallen en die wordt bepaald door 5 aspecten. Welke dat zijn lees je hieronder.

 • Ervaring
  Oscar kiest graag zijn eigen ervaring boven alle wetenschappelijk onderbouwde informatie. Volgens Oscar wordt er in de wetenschap teveel van het gemiddelde uitgegaan.
 • Logica
  Oscar Helm zegt dat afvallen voor het grootste deel bestaat uit logisch nadenken. Je kunt wel nagaan dat een stuk fruit uit de natuur gezonder is dan een bewerkt junkfood product.
 • Oermens
  In de afslank receptenbijbel zijn recepten zoveel mogelijk opgebouwd zoals deze in de oertijd werden gegeten door de oermens. Producten die zo min mogelijk bewerkt zijn dus.
 • Wetenschap
  Oscar is erg sceptisch over de wetenschap en zoals hierboven al aangegeven verkiest hij liever zijn eigen ervaring boven de wetenschap. Hij gebruikt wel enkele grote onderzoeken in de afslank receptenbijbel, maar hij kijkt kritisch naar de informatie die hij toepast. Bronnen als het voedingscentrum worden teveel gestuurd door de lobby van andere bedrijven vindt hij.
 • Culturen
  Hij kijkt veel naar andere culturen. Culturen waar mensen slanker zijn dan in Nederland en België. Hier probeert hij vervolgens dingen van af te leiden en die te verwerken in de afslank receptenbijbel.

Bonussen Afslank Receptenbijbel

Naast het receptenboek de Afslank Receptenbijbel geeft Oscar je ook nog eens een aantal gratis bonussen cadeau. Deze bonussen zijn van goede kwaliteit en eigenlijk de totale prijs al waard. 

Je krijgt de volgende bonussen wanneer je nu de Afslank Receptenbijbel aanschaft via Gymaholics:

 • Een complete dag en weekmenu en een handige boodschappenlijst
 • Een receptenboekje met de 10 meest gezonde toetjes
 • Een e-boek met 84 gezonde tussendoortjes
 • Een e-boek met een stap voor stap uitleg om je lichaam slank en gezond te houden
 • Een zogenaamde ultieme afslank programma met video’s, tips, oefeningen

 

Eenvoudig afvallen met de Afslank Receptenbijbel? Bekijk hem nu!

 

De review van de Afslank Receptenbijbel

Toen ik de Afslank Receptenbijbel binnen kreeg was ik vooral aangenaam verrast. Het boek is mooi vormgegeven en in het boek vindt je talloze lekkere recepten en praktische tips/informatie.

Ik ging er zelf mee aan de slag en na een week voelde ik me al een stuk fitter door de gezonde recepten. Na een week of 4 begon ik ook echt gewicht te verliezen, wel had ik mijn favoriete gerecht inmiddels gevonden!

Dat mag ook volgens de Afslank Receptenbijbel, maar daarnaast dwingt het boek je ook om gevarieerd te blijven eten.

Zelf snack ik regelmatig, veelal ongezonde tussendoortjes. Het e-boek 84 gezonde tussendoortjes (die je als bonus krijgt) heeft me daar inmiddels voor het grootste deel vanaf geholpen. 

De schema’s in het boek zijn eenvoudig vol te houden en het voelt niet als een dieet, maar meer als een gezonde lifestyle. Hierdoor boek je dankzij de Afslank Receptenbijbel blijvende en indrukwekkende resultaten.

toetje afslank receptenbijbel

De voor- en nadelen

De Afslank Receptenbijbel kent tal van voordelen en deze wil ik je natuurlijk niet onthouden, maar je kan pas een goede afweging maken om het boek aan te schaffen zodra je de voordelen kan vergelijken met de nadelen. Ook de (eventuele) nadelen zal ik daarom met je delen.

De voordelen van de Afslank Receptenbijbel

Enorm uitgebreid met erg veel gevarieerde recepten.

Het boek bevat alle informatie die je moet weten voordat je begint met koken, zoals de bereidingstijd en duidelijke instructies.

Bevalt het boek niet? Dan doe je gewoon beroep op de niet-goed-geld-terug-garantie van maar liefst 60 dagen. Dit bewijst maar weer hoeveel vertrouwen Oscar Helm heeft in zijn eigen product.

Als je het boek nu koopt ontvang je vele digitale extra’s, welke je na het betalen direct kunt downloaden. Onder deze leuke extra’s vallen handige boodschappenlijstjes en een PDF-bestand met maar liefst 84 gezonde tussendoortjes.

Je ontvangt een kwalitatief hoogstaand boek. Het boek is mooi (vind ik persoonlijk) en stevig gebonden.


Jep, zoals ieder product kent ook de Afslank Receptenbijbel enkele nadelen. Dit zijn er slechts een paar en lang niet iedereen ervaart dit als een nadeel. Ze wegen dus in mijn ogen totaal niet af tegen alle voordelen van het boek!

De nadelen van de Afslank Receptenbijbel

Wanneer je het dieetplan succesvol wilt volgen moet je er echt vol voor gaan. Het bereiden van de recepten kost namelijk de nodige tijd.

Als je het boek gaat kopen staat er op de bestelpagina een vinkje aangevinkt voor een betaald abonnement. Dit proefabonnement wordt meeverkocht met het boek. Gelukkig hoef je deze niet aan te schaffen. Zorg in dat geval wel even dat je het vinkje weghaalt.

 

Eenvoudig afvallen met de Afslank Receptenbijbel? Bekijk hem nu!

 

 

Video over de Afslank Receptenbijbel

Mijn ervaring met de Afslank Receptenbijbel

Zelf ben ik natuurlijk ook aan de slag gegaan met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm en ik wil graag mijn persoonlijke mening met je delen.

Toen ik het boek ontving was ik direct positief verbaasd over de vormgeving en de lay out van het boek. Je zag direct dat er aandacht aan besteed was.

Ik heb zelf veel gehad aan de recepten uit de Afslank Receptenbijbel omdat ik wel eens inspiratieloos ben en met dit boek weet je zeker dat je altijd genoeg ideeën hebt om een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Sporten deed ik al wel op regelmatige basis, alleen mijn voeding was niet helemaal in orde. Daarom heb ik ook besloten om met dit receptenboek aan de slag te gaan.

Nu ik een tijdje bezig ben kan ik zeggen dat ik een erg gezond en gevarieerd voedingspatroon heb, de Afslank Receptenbijbel heeft me hier wel degelijk bij geholpen en ook mijn kennis op het gebied van voeding is er erg op vooruit gegaan.

Kortom: Ik heb een hele positieve ervaring gehad met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm en ik kan hem iedereen aanraden die wat kilo’s wil kwijtraken of die gewoon een gezond voedingspatroon zou willen nastreven.

 

Eenvoudig afvallen met de Afslank Receptenbijbel? Bekijk hem nu!

 

De ervaringen van anderen

De Afslank Receptenbijbel is inmiddels al duizenden keren verkocht en hij ligt in veel Nederlandse en Belgische keukens, ik ben op onderzoek uitgegaan om de ervaringen van kopers te achterhalen. Dit bleek niet heel moeilijk, want het internet staat vol met reviews over de Afslank Receptenbijbel.

Ik heb er een aantal voor je geselecteerd en die wil ik graag met je delen.

receptenbijbel-ervaring

afslank receptenbijbel ervaring 4 afslankbijbel ervaring-3 ervaring-receptenbijbel-2

Zoals je ziet zijn de gebruikers van de Afslank Receptenbijbel behoorlijk positief en dit zijn slechts een aantal recensies die ik op het internet heb kunnen vinden.

Wil je nou meer ervaringen van anderen lezen? Neem dan eens een kijkje op de Facebook pagina van de Afslank Receptenbijbel.

Raad ik de Afslank Receptenbijbel aan?

Ja, als je op een gezonde en verantwoorde manier wil afvallen zou ik echt eens een kijkje nemen op de website van de Afslank Recepentbijbel. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen hebben al duizenden mensen het boek naar volle tevredenheid aangeschaft. 

Ik weet zeker dat het boek jou enorm gaat helpen om die overtollige kilo’s eenvoudig kwijt te raken. Wil je nu profiteren van onze geheime kortingslink, speciaal voor jou? Lees dan de volgende alinea. 🙂

Afslank Receptenbijbel kopen?

Waarschijnlijk ben je na het lezen van dit artikel overtuigd van de Afslank Receptenbijbel en dat begrijp ik volkomen. Het is echt een heel goed receptenboek die jou ongetwijfeld gaat helpen om eenvoudig, verantwoord en snel af te vallen.

Wil je het boek nou zelf voor allerlaagste prijs aanschaffen? Klik dan op de button hieronder.

Eenvoudig afvallen met de Afslank Receptenbijbel? Bekijk hem nu!

 

janniek

Een passie voor ondernemerschap en fitness, vanuit dit oogpunt ben ik Gymaholics begonnen. Ik vind het leuk om mensen dingen te leren zodat zij hun persoonlijke doelen kunnen behalen. Ik blog over fitness, voeding & lifestyle. Je kunt me altijd volgen op social media.

Leave a Comment